Για κάθε αγορές έχετε πόντους προσφοράς, με τους οποίους μπορείτε να πληρώνετε στις επόμενες 
παραγγελίες.

Πρόγραμμα εκπτωτικών πόντων

Πώς λειτουργεί αυτό;

Για κάθε €3.93 που ξοδεύετε στο κατάστημά μας λαμβάνετε 100 πόντους προσφοράς, τους οποίους μπορείτε έπειτα να αξιοποιήσετε για να πληρώσετε για τις επόμενες παραγγελίες.
Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για τους πελάτες που κατέχουν λογαριασμό σε ένα από τα καταστήματά μας (η δημιουργία λογαριασμού λειτουργεί επίσης στα υπόλοιπα καταστήματα).

Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό και θέλετε να τον δημιουργήσετε, πατήστε εδώ.
Για να διαβάσετε τον λεπτομερή κανονισμό της προσφοράς πατήστε εδώ

Εάν όπως ο περισσότερος κόσμος δεν σας αρέσει να διαβάζετε κανονισμούς, να θυμάστε τα βασικότερα θέματα:

  1. Για να μπορείτε να μαζεύετε πόντους πρέπει να είστε εγγεγραμμένος χρήστης και να έχετε συνδεθεί με τον λογαριασμό σας, διαφορετικά το σύστημα δεν θα καταλάβει ? σε ποιόν να πρόσθέσει τους πόντους.
  2. Οι πόντοι εμφανίζονται στο δικό σας λογαριασμό τη στιγμή εκτέλεσης της παραγγελίας, όχι αμέσως μετά την υποβολή της.
  3. Όπως προκύπτει από την παραπάνω παράγραφο οι πόντοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην επόμενη παραγγελία, όχι σ' αυτήν, από την οποία προκύπτουν
  4. Οι πόντοι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πληρωμή αποστολής.
  5. Οι πόντοι δεν απονέμονται για την αγορά αγαθών με έκπτωση άνω του 10%, ή όταν ο Πελάτης έχει μόνιμη έκπτωση σε ολόκληρο το φάσμα του 5% ή περισσότερο

Για να πληρώσετε την παραγγελία σας με πόντους που κατέχετε, πρώτα πρέπει να συνδεθείτε στο δικό σας λογαριασμό, να προσθέσετε επιλεγμένα εμπορεύματα στο καλάθι αγορών και να πατήσετε το πλήκτρο "Πληρωμή με πόντους".

Προηγούμενο